Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol27/lz/3v003y7z6adyjtb/audioguides.se/public_html/wp-content/plugins/php-code-widget/execphp.php on line 62

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol27/lz/3v003y7z6adyjtb/audioguides.se/public_html/wp-content/plugins/wp-geo/widgets/contextual-map.php on line 87

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol27/lz/3v003y7z6adyjtb/audioguides.se/public_html/wp-content/plugins/wp-geo/widgets/category-map.php on line 100

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol27/lz/3v003y7z6adyjtb/audioguides.se/public_html/wp-content/plugins/wp-geo/widgets/recent-locations.php on line 137
Tipsa oss! | Audioguides.se

Tipsa oss!

Vi tar gärna emot tips om nya ljudguider. Vi är ständigt ute på webben för att söka efter nyheter men är medvetna om att vi lätt kan missa bra guider att länka till.

Vid lanseringen av webbplatsen startar vi med 177 länkar till svenska guider, 59 engelska, 18 tyska vilket är de klart vanligaste språken i svensk besöksnäring. Vi har också hittat översättningar till andra språk, något som framför allt har producerats av museer i de större svenska städerna.

Nu vid lanseringen av webbplatsen har vi hittat 14 syntolkade audioguider som riktas direkt till synsvaga besökare. De flesta producerade av oss själva. Vi hoppas att vi snart får berätta om fler, för det behövs!

Vi tar även, väldigt gärna emot tips om hur webbplatsen kan bli, och fungera bättre. I många fall har vi dels använt Google translate och lutat oss mot vår egna, högst instabila förmåga att skriva på andra språk.

tack på förhand, Iris Media

Mejla oss ditt tips

Vad är en audioguide?

Platser, besöksmål och utställningar. De kan alla förgyllas med en skylt, en vägbeskrivning eller annan textbärare. Ljudguider tar vid där statiska skyltar inte räcker till.

Med en ljudguide kan du höra informationen direkt i din mobiltelefon – upplevelsen blir både bekväm och stark. Med en berättarröst i dina egna hörlurar frigörs dina andra sinnen att fritt utforska miljön. Det finns många exempel som går längre än information och ger dramatiserade illustrationer som ger platsen både liv och ytterligare innebörd.

Vi som gör sidan

Audioguides.se publiceras och underhålls av Iris Media AB. Tipsa oss gärna om nya ljudguider och hur sidan kan fungera bättre.
Mejla oss ditt tips


Så gör vi audioguider

Vi är en av de producenter som gör audioguider i Sverige. Vi kan även hjälpa dig att skapa din audioguide till utställningar på museer, utomhusmiljöer och besöksmål med en egen historia. Vi är certifierade syntolkar och har arbetat med många av de guider du ser här på Audioguides.se.
Så producerar vi audioguider

Tips: Tillgänglighetsanpassade besöksmål

Projektet Tillgängligt landskap åt alla gör det lätt att besöka, upptäcka och njuta av kulturhistoriskt spännande platser i Stockholms län. Lyssna direkt i din mobiltelefon. Alla ljudguiderna är anpassade för synsvaga och platserna går att besöka med rullstol och barnvagn.

Landskapets historia