История Швеции — выставка в Историческом музее в Стокгольме

Это аудио-гид, который ведет вас через выставку в музее. Существует также самодостаточным рассказ о шведской истории и, как Швеция стала страной сегодня. Аудио руководства доступны на английском, русском, финском и шведском языках.

К Аудиогид (Внешняя ссылка)

Это аудиогид производится Iris Media и опубликованы на OnSpotStory

Адрес

Narvavägen 13–17
Стокгольм

Контакт

Телефон: 00 08 519556
Билеты: 08 519556 20
электронная почта: webb@historiska.se

История Швеции — выставка в Историческом музее в Стокгольме

Used with CC license. Hover images for photographer info.

Vad är en audioguide?

Platser, besöksmål och utställningar. De kan alla förgyllas med en skylt, en vägbeskrivning eller annan textbärare. Ljudguider tar vid där statiska skyltar inte räcker till.

Med en ljudguide kan du höra informationen direkt i din mobiltelefon – upplevelsen blir både bekväm och stark. Med en berättarröst i dina egna hörlurar frigörs dina andra sinnen att fritt utforska miljön. Det finns många exempel som går längre än information och ger dramatiserade illustrationer som ger platsen både liv och ytterligare innebörd.

Vi som gör sidan

Audioguides.se publiceras och underhålls av Iris Media AB. Tipsa oss gärna om nya ljudguider och hur sidan kan fungera bättre.
Mejla oss ditt tips


Så gör vi audioguider

Vi är en av de producenter som gör audioguider i Sverige. Vi kan även hjälpa dig att skapa din audioguide till utställningar på museer, utomhusmiljöer och besöksmål med en egen historia. Vi är certifierade syntolkar och har arbetat med många av de guider du ser här på Audioguides.se.
Så producerar vi audioguider

Tips: Tillgänglighetsanpassade besöksmål

Projektet Tillgängligt landskap åt alla gör det lätt att besöka, upptäcka och njuta av kulturhistoriskt spännande platser i Stockholms län. Lyssna direkt i din mobiltelefon. Alla ljudguiderna är anpassade för synsvaga och platserna går att besöka med rullstol och barnvagn.

Landskapets historia