Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol27/lz/3v003y7z6adyjtb/audioguides.se/public_html/wp-content/plugins/php-code-widget/execphp.php on line 62

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol27/lz/3v003y7z6adyjtb/audioguides.se/public_html/wp-content/plugins/wp-geo/widgets/contextual-map.php on line 87

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol27/lz/3v003y7z6adyjtb/audioguides.se/public_html/wp-content/plugins/wp-geo/widgets/category-map.php on line 100

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol27/lz/3v003y7z6adyjtb/audioguides.se/public_html/wp-content/plugins/wp-geo/widgets/recent-locations.php on line 137
Utställningen Den mänskliga resan på Naturhistoriska riksmuseet | Audioguides.se

Utställningen Den mänskliga resan på Naturhistoriska riksmuseet

Audioguiden är anpassad för Daisyspelare och går att ladda ner inför ditt besök till museet. Den passar dig som vill få en guidad visning och upptäcka föremål samtidigt som någon berättar för dig om dem. Guidens berättelse är lite friare än texten i utställningen men innehåller samma fakta.

För dig med synnedsättning finns audioguiden med syntolkat spår att ladda ned till din Daisyspelare, se här ovan. Du kan låna en Daisyspelare med audioguiden under besöket, eller en Daisy-CD till din egen spelare. Du lånar i informationsdisken i huvudentrén.

Museets sida med ljudfiler för nedladdning (Extern länk)

Denna ljudguide är producerad av Iris Media för Naturhistoriska Riksmuseet.

Adress

Frescativägen 40,
Stockholm

Kontakt

Telefon: 08-519 540 00

Utställningen Den mänskliga resan på Naturhistoriska riksmuseet

Used with CC license. Hover images for photographer info.

Vad är en audioguide?

Platser, besöksmål och utställningar. De kan alla förgyllas med en skylt, en vägbeskrivning eller annan textbärare. Ljudguider tar vid där statiska skyltar inte räcker till.

Med en ljudguide kan du höra informationen direkt i din mobiltelefon – upplevelsen blir både bekväm och stark. Med en berättarröst i dina egna hörlurar frigörs dina andra sinnen att fritt utforska miljön. Det finns många exempel som går längre än information och ger dramatiserade illustrationer som ger platsen både liv och ytterligare innebörd.

Vi som gör sidan

Audioguides.se publiceras och underhålls av Iris Media AB. Tipsa oss gärna om nya ljudguider och hur sidan kan fungera bättre.
Mejla oss ditt tips


Så gör vi audioguider

Vi är en av de producenter som gör audioguider i Sverige. Vi kan även hjälpa dig att skapa din audioguide till utställningar på museer, utomhusmiljöer och besöksmål med en egen historia. Vi är certifierade syntolkar och har arbetat med många av de guider du ser här på Audioguides.se.
Så producerar vi audioguider

Tips: Tillgänglighetsanpassade besöksmål

Projektet Tillgängligt landskap åt alla gör det lätt att besöka, upptäcka och njuta av kulturhistoriskt spännande platser i Stockholms län. Lyssna direkt i din mobiltelefon. Alla ljudguiderna är anpassade för synsvaga och platserna går att besöka med rullstol och barnvagn.

Landskapets historia